Over ons

Over ons

Rijschool Zwanenburg voor rijles in zwanenburg

Autorijschool Gé van Aken is een familiebedrijf dat is opgericht in 1963 door Gé van Aken. Gé was een pionier op het gebied van rijles geven. Gé is begonnen met rijles geven in zijn militaire diensttijd en heeft hier zijn passie opgedaan om rijles te geven aan particulieren. Na zijn militaire diensttijd heeft Gé zijn diploma vamor-mi behaald om rijles te kunnen geven aan particulieren in Amsterdam en omstreken. Rijschool Gé van Aken is van oorsprong dan ook een autorijschool die gevestigd is in Amsterdam.

Na jaren van les geven hebben zijn zonen John en Mario het stokje overgenomen en geven sinds 1985 rijles binnen het familiebedrijf. Ook John en Mario hebben de passie van huis uit mee gekregen om leerlingen op te leiden tot veilige verkeersdeelnemers. Waar vele rijscholen uitgroeien tot een grote rijschool is rijschool Gé van Aken klein gebleven om de persoonlijke aandacht te kunnen waarborgen. Door jaren van ervaring en persoonlijke rijlessen zijn de broers in staat om elke leerling op een fijne manier op te leiden tot een veilige verkeersdeelnemer met als resultaat het autorijbewijs.

Mario van Aken heeft zijn eerste jaren als rijinstructeur het bedrijf geleid vanuit zijn woning in Amsterdam. In 1995 is Mario naar Zwanenburg verhuist, waardoor hij ook autorijles gaf aan leerlingen in Zwanenburg, Halfweg en Badhoevedorp. Mario’s eerste leerling uit Zwanenburg was zijn buurjongen en via mond op mond reclame heeft Mario door de jaren heen al vele leerlingen opgeleid tot veilige verkeersdeelnemers.

Rijschool Amsterdam voor rijlessen in Amsterdam
Vele factoren zijn belangrijk bij de duur van de autorijlessen en het uiteindelijke behalen van het autorijbewijs. Faalangst, kleine lichamelijke handicap, onzekerheid, inzichtproblemen en leeftijd zijn enkele factoren. Met een goede aanpak en het toepassen van de juiste methode zullen deze factoren overwonnen worden. Autorijschool Gé van Aken is flexibel en in staat om in elke situatie een passende oplossing te vinden.