Autorijles

AUTORIJLES BIJ RIJSCHOOL GÉ VAN AKEN

IN AMSTERDAM, ZWANENBURG, HALFWEG EN BADHOEVEDORP.

JE ALLEREERSTE AUTORIJLES ZAL EEN DAG ZIJN DIE JE NIET SNEL VERGEET. JE EERSTE AUTORIJLES KAN BEST SPANNEND ZIJN, DAAROM IS HET VAN BELANG DAT DIT EEN GOEDE ERVARING WORDT.

Bij rijschool Gé van Aken doen we dit op jouw tempo en leren we je stap voor stap autorijden. Je rijdt met een vaste instructeur en er wordt niet meer meerdere leerlingen tegelijk gelest, waardoor we alle aandacht voor jouw hebben. En je wordt natuurlijk thuis opgehaald en weer afgezet na de rijles. Wel zo makkelijk!

Tijdens de autorijlessen rij je uitsluitend in het examengebied. Dit doen wij zodat je tijdens het rijexamen niet op onbekende plaatsten komt die je niet herkent. Op deze manier bereiden we je optimaal voor voor je rijexamen en het behalen van je rijbewijs. Voor het rijexamen is het ook mogelijk om een tussentijds examen af te leggen. Hierbij kun je niet je rijexamen behalen maar wel ervaren hoe het is om examen te doen. Tijdens dit examen kun je je speciale verrichtingen uitvoeren. Indien je deze goed uitvoert zul je deze niet tijdens het rijexamen niet nogmaals hoeven uit te voeren. Examen aanvragen gaat in goed overleg met de instructeur, zodat beide partijen er al het vertrouwen in hebben zodat jij in één keer slaagt voor je rijexamen.

Rijlessen van 16,5 jaar
Vanaf dat jij 16,5 jaar bent mag jij rijles nemen en op het moment dat je 17 jaar bent geworden mag je rijexamen doen. indien je slaagt mag je tot je 18de verjaardag onder begeleiding autorijden met een door jouw gekozen coach. Je hoeft dus niet meer te wachten totdat je 18 jaar bent geworden en dan eindelijk rijles mag nemen. Vind meer informatie over de voorwaarden op de website van 2toDrive of neem contact met ons op.