Recensies

Lisa G.
Autorijschool Amsterdam voor autorijlessen in Amsterdam.“Mijn rijbewijs in één keer gehaald, dit mede door de leerzame lessen bij Autorijschool Gé van Aken. De lessen van Mario waren heel goed, gezellig en alles werd altijd goed uitgelegd. Je voelt je zeker op je gemak bij Mario! Ik was eerst bij een andere rijschool begonnen, maar dit klikte niet echt. Ik raad deze rijschool zeker aan, want dit was voor mij een leerzame en plezierige periode. Bedankt Mario!”
 
 
Xander X.
Rijschool Zwanenburg voor al uw rijlessen in Zwanenburg, Amsterdam, Halfweg en Badhoevedorp“Rijschool ge van aken is erg prettig om er te lessen, want Mario geeft je meteen een warm engoed gevoel dat je fouten kan en mag maken. Het is voor mij een erg leuke en gezellige tijd geweest. Mario is ook altijd in voor een grapje. Hij leert je precies de dingen aan die je moet weten hij vertelt wat wel en iets minder goed kan zijn. Kortom erg fijne rijschool!”
 
Daan B.
Autorijles in Amsterdam voor het snel en goedkoop behalen van je rijbewijs.“Als een van Mario’s langst rijdende leerlingen. Kan ik maar 1 ding zeggen: elke les is gezellig en leuk. Ik heb ontzettend veel van hem geleerd en ik ben er trots op dat ik van hem me rijles heb gekregen.”
 
 
 
Sophie M.
Rijschool in Zwanenburg“Bij autorijschool Ge van Aken heb ik super goed les gehad. Met Mario naast je als rijinstructeur weet je ook waar je aan toe bent, hij loopt alles goed met je door en zal altijd eerlijk tegen je zijn.
Na al die goede leerzame lessen van Mario ben ik dus ook in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Dat zegt dus alles lijkt mij. Bedankt voor alles! Liefs Sophie.”
Michael R.
Rijschool Badhoevedorp voor autorijles in Amsterdam.“Na een pauze van een behoorlijke tijd door verschillende omstandigheden heb ik via Autorijschool Ge van Aken uiteindelijk toch mijn rijbewijs weten te behalen. Met veel geduld en goede feedback en ondersteuning van Mario van Aken ben ik uiteindelijk geslaagd. Met een plezierige blik kijk ik terug op een leuk traject en periode welk ik aan Mario van Aken te danken heb. De rijschool is een aanrader voor een ieder welk zijn of haar rijbewijs in de toekomst wilt behalen.”
 
Thomas S.
Rijles in Amsterdam voor het behalen van je autorijbewijs.“Hele gezellige en leerzame lessen gehad bij Mario. Geen moment spijt gehad van mijn keuze voor deze rijschool. Mario bedankt voor alles!”
 
 
 
 
Simon M.
Rijschool Amsterdam voor gezellige en leerzame rijlessen in Amsterdam, Badhoevedorp, Zwanenburg en Halfweg.“Altijd met super veel plezier gereden bij Mario! Vanaf les 1 een hele relaxte sfeer in de auto, alles wordt rustig uitgelegd en vaak genoeg nagelopen. Na de lessen altijd evalueren over wat er goed ging en wat niet was ook altijd fijn. Kan de rijschool bij iedereen aanbevelen. Goeie duidelijke uitleg, nooit te laat en Mario is altijd vrolijk”
 
Denise M.
Rijschool Amsterdam voor gezellige en leerzame rijlessen in Amsterdam, Badhoevedorp, Zwanenburg en Halfweg.“Ge van aken is een hele goede en leerzame rijschool. Ik heb altijd met veel plezier bij Mario gelest, hij is altijd volijk en het is altijd heel gezellig. Hij heeft alle tijd voor je, en iedereen leert op eigen
tempo. Hij legt alles rustig en duidelijk uit en als je iets niet begrijpt, legt hij het de volgende keer nog eens aan je uit. Je kan het altijd opnieuw aan hem vragen. Ben in 1x geslaagd voor me rijbewijs!”
 
Klik hier om terug te gaan naar de homepage.